“Wij schone bedrijven hebben altijd voorop gelopen op het gebied van schoonmaak. Het is altijd ons beleid geweest om milieubewust en klantvriendelijk te werk te gaan.” zegt Jay Parise, eigenaar en algemeen directeur van Sunlight Cleaning. “In de afgelopen jaren zijn we gediversifieerd naar een verscheidenheid aan diensten, gespecialiseerd in huishoudelijke reiniging en commerciële reiniging.” Kijk voor meer informatie over hoe u aan de slag kunt in de schoonmaakbranche op hun website.

Schoonmaakedrijven

“Wij schone bedrijven bieden schone, veilige en professionele schoonmaak van woningen en industriële schoonmaakdiensten.” Volgens de officiële website, “In New York City zijn veel huishoudelijke schoonmaakdiensten beschikbaar voor inwoners van alle inkomensniveaus. Professionele huishoudelijke schoonmaakbedrijven in de omgeving van New York City bieden: schoonmaak, schoonmaakondersteuning en noodschoonmaak.” Ze bieden ook huishoudelijke schoonmaakdiensten in New York City en Staten Island, waaronder alle stadsdelen van Staten Island, evenals facility management Brooklyn.

Papieren handdoeken en toiletrollen “In de afgelopen jaren hebben we een toename gezien in de groei van de schoonmaakindustrie. Als gevolg hiervan is de concurrentie tussen schoonmaakbedrijven groot. Om te overleven in deze moeilijke omgeving hebben veel schoonmaakbedrijven hun toevlucht genomen tot innovatieve technieken. en verbeterde klantenservice. We hebben op de verandering gereageerd door een aantal verbeteringen en innovaties toe te voegen die het leven van onze schoonmaakklanten gemakkelijker hebben gemaakt. Enkele voorbeelden van deze verbeteringen zijn: papieren handdoeken met dispensers waarmee klanten hun papieren handdoeken kunnen bijvullen; automatisch uitrolbare wc-bakken die de behoefte aan extra rollen overbodig maken, en in de zon frituren wc-papier. ”

Commerciële reinigingstechnieken Commerciële schoonmaakbedrijven in de Verenigde Staten hebben groene reinigingstechnieken geïmplementeerd om het afval en de vervuiling op onze stortplaatsen te verminderen. Enkele van deze veranderingen zijn: vermindering van het gebruik van agressieve chemicaliën; recyclingproducten zoals glas, papier en plastic; en het verminderen van het waterverbruik. Deze nieuwe methoden en producten blijken gunstig te zijn voor zowel de consument als het milieu. Bovendien bieden commerciële schoonmaakdiensten nu milieuvriendelijkere producten aan die de milieubewuste consumenten zullen blijven plezieren, terwijl ze toch hoogwaardige schoonmaakdiensten blijven leveren. Deze groene reinigingstechnieken worden stilaan de trend van de toekomst voor schoonmaakbedrijven.

Commerciële schoonmaakchecklist voor nieuwe bedrijven De meeste bedrijven besteden uren aan het invullen van een checklist voor schoonmaakdiensten, maar slechts weinigen doorlopen de checklist met frisse ogen. Dit is een kritische fout omdat veel commerciële schoonmakers hun checklist niet doorlopen en uiteindelijk minder dan optimale reinigingstechnieken en / of producten gebruiken. Als u een bedrijfseigenaar bent, weet u al dat uw bedrijf over het bedrijf gaat en niets anders. Het is echter belangrijk dat u van uw checklist een afspiegeling maakt van waar het in uw bedrijf om draait – alle werknemers moeten worden vermeld. Op deze manier kan een eventueel probleem snel en efficiënt worden aangepakt.

Checklist voor commerciële reinigingsapparatuur voor zakelijke gelegenheden Voor bedrijven is het belangrijk om na te gaan welke reinigingsapparatuur uw commerciële reiniger gebruikt. Veel commerciële schoonmaakbedrijven zullen schoonmaakapparatuur huren die niet per se van de bovenste plank is. Een goede commerciële reiniger zal de beste reinigingsapparatuur gebruiken die ze zich kunnen veroorloven om ervoor te zorgen dat uw bedrijfspand grondig en veilig wordt schoongemaakt. Als u merkt dat iets niet naar behoren lijkt te werken, is het belangrijk dat u uw schoonmaakbedrijf om meer informatie vraagt, zodat u kunt bepalen wat er kapot is en hoe het moet worden gerepareerd. Uw bedrijfspand wordt veel gezonder en veiliger wanneer schoonmaakprofessionals gebruikmaken van de beste schoonmaakapparatuur die er is.

Schoonmaak
Niets werkt zo fijn als een schone werkplek. Wij zijn ons er dan ook van bewust dat het creeren van goede arbeidsomstandigheden door middel van een schone werkplek in de huidige samenleving een vereiste is.

De eerste indruk van uw bedrijf is bepalend, zowel voor uw klanten als ook voor uw medewerkers. En omdat uw bedrijfspand uw visitekaartje is, zorgen wij ervoor dat onze medewerkers klantvriendelijk en representatief zijn. Mede door het intensief begeleiden van onze medewerkers, met behulp van opleiding, motivatie en controles, kunnen wij u een hoge mate van kwaliteit leveren op het gebied van de schoonmaak.

Wij kunnen u dagelijks schoonmaakonderhoud aanbieden, maar ook het een of tweemaal per week schoonmaken behoort tot de mogelijkheden. Het wassen, strijken en wisselen van de aanwezige hand- en theedoeken kunnen wij ook voor u verzorgen.
Tevens bieden wij u de mogelijkheid om u eigen interieurverzorg(st)er te vervangen tijdens ziekte- of vakantieperiodes.
Het diep reinigen van sanitair, voegen en wand- en vloertegels door middel van stoom cleanen kunnen wij periodiek voor u verzorgen.

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u met ons contact opnemen via ons telefoonnummer of via het contactformulier.